Nabór na stanowisko od Referenta do Głównego Specjalisty w Dziale Projektów Unijnych i Imprez Sportowo-Rekreacyjnych

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na stanowisko od Referenta do Głównego Specjalisty w Dziale Projektów Unijnych i Imprez Sportowo-Rekreacyjnych

• Wspomaganie kierownika w zarządzaniu i koordynowaniu projektami międzynarodowymi oraz sportowo-rekreacyjnymi.
  • Wykonywanie zadań związanych z realizacją imprez sportowych organizowanych lub współorganizowanych przez Gdyńskie Centrum Sportu,
  • Współpraca z Urzędem Miasta Gdyni oraz z innymi jednostkami organizacyjnymi w zakresie realizacji projektów miękkich
  • Wykonywanie zadań związanych z realizowaniem projektu Gdyńskiego Poruszenia w dzielnicach centralnych – prowadzenie statystyk, przygotowywanie umów z pracownikami, rozliczanie godzin pracy oraz ustalenia grafików
  • Wykonywanie zadań związanych z organizacją programu Aktywnego Lata- przygotowanie strefy, przygotowywanie umów z pracownikami, rozliczanie godzin pracy oraz ustalenia grafików
  • Współudział w tworzeniu projektów oraz materiałów informacyjno-promocyjnych na stronę gdyniasport.pl
  • Udział w spotkaniach partnerskich projektów zewnętrznych

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, UM, Jednostki Samorządu Terytorialnego w Gdyni,
  • Praca wymagająca przemieszczania się w terenie i wewnątrz budynku GCS, budynek nie posiada windy,

• Wykształcenie wyższe preferowany profil: marketing i zarządzanie, wychowanie fizyczne
  • Doświadczenie w zakresie realizacji projektów zewnętrznych oraz organizowaniu imprez sportowo-rekreacyjnych. Minimum trzyletnie doświadczenie pracy w jednostce budżetowej.
  • Umiejętność przygotowywania dokumentacji projektowych,
  • Umiejętność tworzenia materiałów prasowych i informacyjnych
  • Znajomość narzędzi PR
  • Znajomość tematyki sportowej oraz wiedzy o Gdyni
  • znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
  • Posiadanie prawa jazdy kat.B

• Predyspozycje osobowościowe: komunikatywność ,otwartość na nowe doświadczenia, umiejętność systematycznej organizacji pracy i samodyscypliny ,obowiązkowość, umiejętność pracy pod presja czasu , sumienność , dyspozycyjność

• Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  19 czerwca 2019r. z dopiskiem „Od Referenta do Głównego Specjalisty w Dziale Projektów Unijnych i Imprez Sportowo-Rekreacyjnych

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w maju 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi mniej niż 6 %.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa ,
  10. W przypadku cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub żądanie usunięcia danych, przeprowadzenie procesu rekrutacji uwzględniającego Pana/Pani osobę będzie niemożliwe,