Nabór na stanowisko od Referenta do Inspektora w Dziale Projektów Unijnych i Sportowo-Rekreacyjnych

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na stanowisko od Referenta do Inspektora w Dziale Projektów Unijnych i Sportowo-Rekreacyjnych.

• Wspomaganie kierownika w zarządzaniu i koordynowaniu projektami międzynarodowymi oraz sportowo-rekreacyjnymi,
  • Wykonywanie zadań związanych z realizacją imprez sportowych organizowanych lub współorganizowanych przez Gdyńskie Centrum Sportu,
  • Współpraca z Urzędem Miasta Gdyni oraz z innymi jednostkami organizacyjnymi w zakresie realizacji projektów miękkich,
  • Wykonywanie zadań związanych z realizowaniem projektu Gdyńskiego Poruszenia w dzielnicach centralnych – prowadzenie statystyk, przygotowywanie umów z pracownikami, rozliczanie godzin pracy oraz ustalenia grafików,
  • Wykonywanie zadań związanych z organizacją programu Aktywnego Lata- przygotowanie strefy, przygotowywanie umów z pracownikami, rozliczanie godzin pracy oraz ustalenia grafików,
  • Współudział w tworzeniu projektów oraz materiałów informacyjno-promocyjnych na stronę gdyniasport.pl,
  • Udział w spotkaniach partnerskich projektów zewnętrznych.

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, UM, Jednostki Samorządu Terytorialnego w Gdyni,

• Wykształcenie wyższe preferowany profil: marketing i zarządzanie, Public Relations,
  • Doświadczenie w zakresie realizacji projektów zewnętrznych oraz organizowaniu imprez sportowo-rekreacyjnych. Minimum roczne doświadczenie pracy w jednostce budżetowej,
  • Umiejętność przygotowywania dokumentacji projektowych,
  • Umiejętność tworzenia materiałów prasowych i informacyjnych,
  • Znajomość narzędzi PR,
  • Znajomość tematyki sportowej oraz wiedzy o Gdyni,
  • znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
  • Posiadanie prawa jazdy kat.B.

• Predyspozycje osobowościowe: komunikatywność , systematycznej organizacji pracy i samodyscypliny , umiejętność pracy pod presja czasu , sumienność , dyspozycyjność , umiejętność pracy w zespole.

• Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji,

Oferujemy:

• ubezpieczenie grupowe oraz możliwość przystąpienia do pakietu prywatnej opieki medycznej,
  • benefity z Funduszu Socjalnego (m.in.: „Wczasy pod Gruszą”, dofinansowanie do działalności kulturalno-oświatowej i sportowo-rekreacyjnej, dofinansowanie wypoczynku dzieci i młodzieży, pomoc finansowa w okresie świątecznym Bożego Narodzenia),
  • pożyczki na cele mieszkaniowe niskooprocentowane,
  • dodatkowe wynagrodzenie roczne,
  • możliwość szkoleń oraz podnoszenia kwalifikacji,
  • okresowe wyróżnienia dodatkową premią,
  • dofinansowanie do zakupu okularów.

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  22 stycznia 2020r. z dopiskiem „Od Referenta do Inspektora w Dziale Projektów Unijnych i Imprez Sportowo-Rekreacyjnych

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w listopadzie 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi więcej niż 6 %.

* W przypadku zatrudnienia konieczne jest doniesienie „Zapytania o udzielenie informacji o osobie do Ministerstwa Sprawiedliwości – Krajowy Rejestr Karny”.

2. Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Gdyńskie Centrum Sportu z siedzibą w Gdyni ( 81-538) przy ul. Olimpijskiej 5/9.

3. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych iod@gdyniasport.pl.

5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa i umów.

6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania rekrutacji oraz w obowiązkowym okresie przechowywania dokumentacji ustalanym zgodnie z odrębnymi przepisami.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa.

8. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

9. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich nieprzekazanie spowoduje niemożność uczestnictwa w rekrutacji.