Nabór na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Sportu

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Sportu. Wymiar etatu: pełen wymiar czasu pracy (40 godzin tygodniowo).

• Organizacja imprez sportowych i rekreacyjnych w ramach kalendarza imprez GCS oraz imprez zewnętrznych współorganizowanych przez GCS,
  • Wytyczanie tras wyścigów w kolarstwie górskim na terenie Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego,
  • Organizacja tras biegowych, zabezpieczenie ich pod względem technicznym, współpraca ze służbami mundurowymi i zabezpieczeniem medycznym,
  • Sporządzanie przedmiotu zamówień do przetargów na dostawy i usługi związane z organizacją imprez,
  • Prowadzenie dokumentacji imprez i wydarzeń związanych z działalnością sportowo- rekreacyjną GCS,
  • Prowadzenie rozmów mających na celu promocję GCS, pozyskiwanie środków finansowych i rzeczowych na organizowane imprezy sportowe dla dzieci, młodzieży i dorosłych,
  • Prowadzenie działań mających na celu promocję GCS, propagowanie zdrowego trybu życia wśród mieszkańców Gdyni,
  • Współpraca z klubami sportowymi i jednostkami kultury fizycznej.

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, organami i instytucjami publicznych oraz kontrahentami współpracującymi z Gdyńskim Centrum Sportu,

• Wykształcenie minimum średnie,
  • Doświadczenie w organizacji imprez kolarstwa górskiego,
  • Doświadczenie w organizacji turniejów plażowych (piłka nożna i siatkówka),
  • Minimum roczne doświadczenie pracy w administracji publicznej,
  • Praca przy organizacji imprez biegowych (ze wskazaniem na zadania związane z zabezpieczeniem technicznym i organizacją trasy, współpracą ze służbami mundurowymi),
  • Minimum roczne doświadczenie w pracy polegającej na organizacji imprez sportowych,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
  • Posiadanie prawa jazdy kat. B.

• Znajomość przepisów piłki nożnej, koszykówki, siatkówki i piłki ręcznej, w tym odmian plażowych piłki nożnej i siatkowej,
  • najmniej roczne doświadczenie w kierowaniu samochodem dostawczym typu bus,
  • Predyspozycje osobowościowe: komunikatywność, systematycznej organizacji pracy i samodyscypliny, umiejętność pracy pod presja czasu, sumienność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, decyzyjność.

• Kandydat, który zamierza skorzystać z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (t.j. Dz. U. z  2019 r. poz. 1282 z późn. zm.) jest zobowiązany do złożenia wraz z dokumentami kopii dokumentów potwierdzających niepełnosprawność.
  • Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji,

Oferujemy:

• możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowe oraz do pakietu prywatnej opieki medycznej,
  • benefity z Funduszu Socjalnego (m.in.: „Wczasy pod Gruszą”, dofinansowanie wypoczynku dzieci i młodzieży, pomoc finansowa w okresie świątecznym Bożego Narodzenia),
  • pożyczki na cele mieszkaniowe niskooprocentowane, zapomogi bezzwrotne,
  • dodatkowe wynagrodzenie roczne,
  • możliwość szkoleń oraz podnoszenia kwalifikacji,
  • okresowe wyróżnienia dodatkową premią,
  • dofinansowanie do zakupu okularów.

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  30 stycznia 2020r. z dopiskiem „Od Referenta do Specjalisty w Dziale Sportowym

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w grudniu 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi więcej niż 6 %.

Prosimy o dopisanie na aplikacji klauzuli – „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb rekrutacji (zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych))”.

* W przypadku zatrudnienia konieczne jest doniesienie „Zapytania o udzielenie informacji o osobie do Ministerstwa Sprawiedliwości – Krajowy Rejestr Karny”.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa ,