Nabór na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji -DI

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na  stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji.

• Przygotowanie harmonogramu pracy w zakresie prowadzonych inwestycji.
  • Ścisła współpraca z wszystkimi jednostkami i Organami w ramach realizowanych robót budowlanych.
  • Przygotowanie realizacji robót budowlanych w tym dokonywanie zleceń dokumentacji projektowej, nadzorów inwestorskich inwestorskich, dokonywanie wymaganych prawem zgłoszeń i uzyskiwanie decyzji administracyjnych zgodnie z przepisami Prawa budowlanego.
  • Dokonywanie odbioru dokumentacji projektowej.
  • Przygotowanie dla potrzeb zamówień publicznych opisu przedmiotu zamówienia na roboty budowlane.
  • Sprawowanie pieczy nad procesem budowlanym.
  • Udział w naradach, odbiorach robót budowlanych.
  • Przygotowywanie pełnej dokumentacji budowlanej, w tym założenie książek dla nowych obiektów budowlanych lub/i dokonanie wpisów w istniejących książkach obiektów budowlanych.
  • Wykonywanie i współdziałanie w czynnościach w okresie gwarancji i rękojmi za wady wykonanych zadań inwestycyjnych i remontowych.
  • Pozyskiwanie zewnętrznych środków krajowych i zagranicznych na realizację zadań, w tym przygotowanie i realizacja wniosków o dofinansowanie.
  • Wykonywanie innych poleceń bezpośredniego przełożonego służących realizacji zadań jednostki.
  • Zadania pomocnicze.

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, organami i instytucjami związanymi z procesem budowlanym, Przedstawicielami Szkół.

• Spełnienie wymagań określonych w art.6 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych określonych dla stanowisk urzędniczych.
  • Wykształcenie wyższe studnia techniczne w budownictwie I lub II stopnia, tytuł licencjata, magistra lub inżyniera, na kierunku Budownictwo, Inżynieria Środowiska, Architektura, Gospodarka Przestrzenna.
  • Wymagane co najmniej roczne doświadczenie zawodowe związane z przygotowaniem i prowadzeniem procesu budowlanego.

• Predyspozycje osobowościowe: umiejętność pracy w zespole, kreatywność w proponowaniu sposobów wykonywania zadań, samodyscyplina oraz umiejętność systematycznej organizacji pracy, obowiązkowość, zdecydowanie, duża kultura osobista, umiejętność pracy pod presją czasu.
  • Preferowane posiadanie samodzielnych funkcji w budownictwie.
  • Preferowane posiadanie prawa jazdy kat B.

• CV i list motywacyjny.
  • Kopie dokumentów potwierdzające wykształcenie i staż pracy.
  • Oświadczenie kandydata o posiadaniu obywatelstwa polskiego i korzystaniu z pełni praw publicznych.
  • W przypadku osoby nieposiadającej obywatelstwa polskiego dokument określony w przepisach o służbie cywilnej potwierdzający znajomość języka polskiego.
  • Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  16 maja 2019r. z dopiskiem „oferta pracy od referenta do specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji-DI”

Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej, oferty osób niezakwalifikowanych zostaną komisyjnie zniszczone.

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w kwietniu 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi mniej niż 6 %.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa,