Nabór na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na  stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji.

• Przygotowanie harmonogramu pracy w zakresie prowadzonych inwestycji
  • Ścisła współpraca z wszystkimi jednostkami i Organami w ramach realizowanych robót budowlanych
  • Przygotowanie realizacji robót budowlanych w tym dokonywanie zleceń dokumentacji projektowej, nadzorów inwestorskich inwestorskich, dokonywanie wymaganych prawem zgłoszeń i uzyskiwanie decyzji administracyjnych zgodnie z przepisami Prawa budowlanego
  • Dokonywanie odbioru dokumentacji projektowej
  • Przygotowanie dla potrzeb zamówień publicznych opisu przedmiotu zamówienia na roboty budowlane
  • Sprawowanie pieczy nad procesem budowlanym
  • Udział w naradach, odbiorach robót budowlanych
  • Przygotowywanie pełnej dokumentacji budowlanej, w tym założenie książek dla nowych obiektów budowlanych lub/i dokonanie wpisów w istniejących książkach obiektów budowlanych.
  • Wykonywanie i współdziałanie w czynnościach w okresie gwarancji i rękojmi za wady wykonanych zadań inwestycyjnych i remontowych.
  • Pozyskiwanie zewnętrznych środków krajowych i zagranicznych na realizację zadań, w tym przygotowanie i realizacja wniosków o dofinansowanie
  • Wykonywanie innych poleceń bezpośredniego przełożonego służących realizacji zadań jednostki
  • Zadania pomocnicze

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, organami i instytucjami związanymi z procesem budowlanym, Przedstawicielami Szkół
  • Praca wymagająca przemieszczania się w terenie i wewnątrz budynku GCS, budynek nie posiada windy,

• Wykształcenie wyższe studnia techniczne w budownictwie I lub II stopnia, tytuł licencjata, magistra lub inżyniera, na kierunku Budownictwo, Inżynieria Środowiska, Architektura, Gospodarka Przestrzenna
  • Wymagane co najmniej roczne doświadczenie zawodowe związane z przygotowaniem i prowadzeniem procesu budowlanego,

• Predyspozycje osobowościowe: umiejętność pracy w zespole, kreatywność w proponowaniu sposobów wykonywania zadań, samodyscyplina oraz umiejętność systematycznej organizacji pracy ,obowiązkowość, zdecydowanie, duża kultura osobista, umiejętność pracy pod presja czasu
  • Preferowane posiadanie samodzielnych funkcji w budownictwie
  • Preferowane posiadanie prawa jazdy kat B

Oferujemy:

• ubezpieczenie grupowe oraz możliwość przystąpienia do pakietu prywatnej opieki medycznej
  • benefity z Funduszu Socjalnego (m.in.: „Wczasy pod Gruszą”, dofinansowanie do działalności kulturalno-oświatowej i sportowo-rekreacyjnej, dofinansowanie wypoczynku dzieci i młodzieży, pomoc finansowa w okresie świątecznym Bożego Narodzenia)
  • pożyczki na cele mieszkaniowe niskooprocentowane
  • dodatkowe wynagrodzenie roczne
  • możliwość szkoleń oraz podnoszenia kwalifikacji
  • okresowe wyróżnienia dodatkową premią
  • dofinansowanie do zakupu okularów

• Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  18 lipca 2019r. z dopiskiem „oferta pracy od referenta do specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji-DI”

Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej.

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w czerwcu 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi mniej niż 6 %.

2. Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Gdyńskie Centrum Sportu z siedzibą w Gdyni ( 81-538) przy ul. Olimpijskiej 5/9.

3. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych iod@gdyniasport.pl.

5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa i umów.

6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania rekrutacji oraz w obowiązkowym okresie przechowywania dokumentacji ustalanym zgodnie z odrębnymi przepisami.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa.

8. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

9. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich nieprzekazanie spowoduje niemożność uczestnictwa w rekrutacji.