Nabór na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji -DZP

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na  stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji

• Przygotowanie i przeprowadzanie procedur zamówień publicznych zgodnie z ustawą Prawo zamówień publicznych oraz zgodnie z wewnętrznymi regulacjami prawnymi, w tym m.in. opracowanie dokumentacji w sprawach o udzielenie zamówienia publicznego , tworzenie umów, protokołów, tworzenie przesyłanie i zamieszczanie wymaganych prawem ogłoszeń i zawiadomień, prowadzenie korespondencji.
  • Udział w pracach komisji przetargowych.
  • Kontrolowanie realizacji udzielonych zamówień publicznych pod kątem zgodności z ustawą Prawo zamówień publicznych.
  • Przygotowanie i opiniowanie aneksów do umów.
  • Przygotowywanie i opiniowanie postepowań w innych trybach niż tryby podstawowe w tym m.in. zamówień w trybie art.67 ust.1 pkt.6 7 ustawy Prawo zamówień publicznych.
  • Przygotowywanie projektów stanowisk dotyczących środków ochrony prawnej.
  • Kompletowanie i przechowywanie wszelkiej dokumentacji dotyczącej udzielonych zamówień publicznych.
  • Wykonywanie innych poleceń bezpośredniego przełożonego służących realizacji zadań jednostki.
  • Zadania pomocnicze.

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, organami i instytucjami związanymi z procesem udzielania zamówień publicznych.

• Spełnienie wymagań określonych w art.6 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych określonych dla stanowisk urzędniczych.
  • Wykształcenie wyższe studnia na kierunku prawo lub administracja I lub II stopnia, tytuł licencjata, magistra lub inżyniera, lub ukończone studia podyplomowe na kierunku zamówienia publiczne.
  • Wymagane co najmniej dwuletnie doświadczenie zawodowe w administracji publicznej związane z przygotowaniem i realizacji postępowań na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych.

• Predyspozycje osobowościowe: umiejętność pracy w zespole, kreatywność w proponowaniu sposobów wykonywania zadań, samodyscyplina oraz umiejętność systematycznej organizacji pracy ,obowiązkowość, zdecydowanie, duża kultura osobista, umiejętność pracy pod presja czasu.
  • Preferowane posiadanie prawa jazdy kat B.

• CV i list motywacyjny.
  • Kopie dokumentów potwierdzające wykształcenie i staż pracy.
  • Oświadczenie kandydata o posiadaniu obywatelstwa polskiego i korzystaniu z pełni praw publicznych.
  • W przypadku osoby nieposiadającej obywatelstwa polskiego dokument określony w przepisach o służbie cywilnej potwierdzający znajomość języka polskiego.
  • Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  16 maja 2019r . z dopiskiem „oferta pracy od referenta do specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji-DZP”.

Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej, oferty osób niezakwalifikowanych zostaną komisyjnie zniszczone.

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w kwietniu 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi mniej niż 6 %.

3. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych iod@gdyniasport.pl,4

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa,