Nabór na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji

Gdyńskie Centrum Sportu, ul. Olimpijska 5/9 poszukuje kandydatów na stanowisko od Referenta do Specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji.

• Współpraca z Wnioskodawcami w ramach planowanych inwestycji polegających między innymi na remoncie, rozbudowie, budowie nowych obiektów sportowych oraz doposażenia istniejących obiektów oraz planowanych zakupów w związku z realizacją Budżetu Obywatelskiego,
  • Weryfikacja złożonych wniosków w ramach Budżetu Obywatelskiego,
  • Przygotowanie realizacji zadań inwestycyjnych i remontowych w ramach Budżetu Obywatelskiego w tym dokonywanie zleceń dokumentacji projektowej, oraz dokonywanie jej sprawdzenia,
  • Przygotowanie realizacji robót budowlanych, dostaw i usług w ramach Budżetu Obywatelskiego, w tym dokonywanie zleceń dokumentacji projektowej, map, dokonywanie wymaganych prawem zgłoszeń i uzyskiwanie decyzji administracyjnych zgodnie z przepisami Prawa Budowlanego,
  • Przygotowanie w celu udzielenia zamówienia publicznego opisu przedmiotu zamówienia zadań inwestycyjnych i remontowych,
  • Udział w naradach, odbiorach zadań inwestycyjnych i remontowych,
  • Sprawowanie pieczy nad procesem budowlanym w tym prowadzenie pełnej dokumentacji budowlanej,
  • Pozyskiwanie zewnętrznych środków krajowych na realizację zadań w zakresie obiektów sportowych, w tym przygotowanie i realizacja wniosków o dofinansowanie,
  • Wykonywanie i współdziałanie w czynnościach w okresie gwarancji i rękojmi za wady wykonanych zadań inwestycyjnych i remontowych,
  • Przygotowywanie planu i zleceń kontroli obiektów budowlanych zgodnie z ustawą Prawo budowlane, niezbędnych konserwacji, napraw,
  • Przygotowywanie wszelkiej dokumentacji w tym m.in. pism, korespondencji związanej z przygotowaniem i realizacją powierzonych zadań,
  • Wykonywanie innych poleceń bezpośredniego przełożonego służących realizacji zadań jednostki,
  • Zadania pomocnicze.

• Praca przy komputerze powyżej 4 godzin dziennie, kontakt telefoniczny i bezpośredni z pracownikami komórek organizacyjnych GCS, organami i instytucjami związanymi z procesem budowlanym, Przedstawicielami Szkół,

• Wyższe (studia wyższe I lub II stopnia, tytuł licencjata/ inżyniera lub magistra) preferowane studia techniczne w budownictwie lub student co najmniej 3 roku na kierunku: Budownictwo, Inżynieria Środowiska, Architektura, Gospodarka przestrzenna lub tożsame.

• Predyspozycje osobowościowe: umiejętność pracy w zespole, kreatywność w proponowaniu sposobów wykonywania zadań, samodyscyplina oraz umiejętność systematycznej organizacji pracy , zdecydowanie, duża kultura osobista, umiejętność pracy pod presja czasu
  • Preferowane posiadanie prawa jazdy kat B,
  • Preferowane co najmniej roczne doświadczenie zawodowe związane z przygotowaniem i prowadzeniem procesu budowlanego.

• Oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji,

Dokumenty  należy  składać w sekretariacie  Gdyńskiego Centrum Sportu, ul. Olimpijska  5/9, 81-538 Gdynia od poniedziałku do piątku w godzinach  od 730 do 1530  do dnia  31 sierpnia 2019r. z dopiskiem „oferta pracy od referenta do specjalisty w Dziale Zamówień Publicznych i Inwestycji”.

Wskaźnik zatrudnienia w jednostce osób niepełnosprawnych w lipcu 2019 r. w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wynosi mniej niż 6 %.

* W przypadku zatrudnienia konieczne jest doniesienie „Zapytania o udzielenie informacji o osobie do Ministerstwa Sprawiedliwości – Krajowy Rejestr Karny”.

2. Administratorem Pani/Pana danych osobowych będzie Gdyńskie Centrum Sportu z siedzibą w Gdyni ( 81-538) przy ul. Olimpijskiej 5/9,3

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, pod warunkiem, iż spełnienie żądania nie stoi w sprzeczności z RODO, innymi przepisami prawa,