Gotuj z finalistkami MasterChefa! Warsztaty kulinarne na plaży

Gotuj jak zawodowiec - Warsztaty ElectroluxJedną z atrakcji towarzyszących regatom Volvo Gdynia Sailing Days 2017, podobnie jak przed rokiem, jest kulinarna platforma edukacyjna Electrolux. Od 15 do 23 lipca miłośnicy sztuki kulinarnej będą mieli okazję udziału w warsztatach prowadzonych przez finalistki programu MasterChef: Karinę Zuchorę oraz Sylwię Chrzanowską.

Podczas warsztatów będzie można zapoznać się z najnowszymi trendami kulinarnymi, nietuzinkowymi sposobami łączenia smaków oraz dekorowania potraw. Jak podkreślają organizatorzy, zaprezentowane zostaną najnowsze rozwiązania AGD w tym piekarniki parowe – implementujące profesjonalne rozwiązania znane z gwiazdkowych restauracji – pod strzechy.

Strefa zlokalizowana będzie na Plaży Śródmieście, w pobliżu Contrast Cafe. Rejestracji można dokonać na miejscu z pomocą hostess. Zapraszamy!

WARSZTATY ELECTROLUX GDYNIA

15-23 LIPCA 2017

09:00-10:00 – REJESTRACJA UCZESTNIKÓW

10:00-11:00 – WARSZTAT 1 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 1)

11:00-11:30 – PRZERWA TECHNICZNA – sprzątanie, mise en place – rejestracja

11:30-12:30 – WARSZTAT 2 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 2)

12:30-13:00 – PRZERWA TECHNICZNA – sprzątanie, mise en place – rejestracja

13:00-14:00 – WARSZTAT 3 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 3)

14:00-14:30 – PRZERWA TECHNICZNA – sprzątanie, mise en place – rejestracja

14:30-15:30 – WARSZTAT 4 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 1)

15:30-16:00 – PRZERWA TECHNICZNA – sprzątanie, mise en place – rejestracja

16:00-17:00 – WARSZTAT 5 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 2)

17:00-17:30 – PRZERWA TECHNICZNA – sprzątanie, mise en place – rejestracja

17:30-18:30 – WARSZTAT 6 – prezentacja sprzętu, opis dania, przygotowanie dania, pieczenie, degustacja (DANIE 3)

Galeria projektu

Aktualności